Top vanzari in vibrator penis

Vibrator penis. Inele Penis - Inel Pentru Penis Cumpără Online

Conținutul

  Durex Intense Vibrations: - Ofera o modalitate fantastica de crestere a placerii si a satisfactiei pentru ambii parteneri, in timpul vibrator penis sexual; - Foarte flexibil si simplu de utilizat; - Acest inel imbunatateste actul sexual si preludiul cu pana la 20 de minute de vibratii stimulatoare; - Poate fi utilizat cu sau fara prezervativ; - Include baterie.

  vibrator penis penisul pompat

  Durex Intense Vibrations este conceput special pentru ca partenerii sa transforme in realitate orgasmele amandurora. Prin pozitia pe care o are la baza penisului, inelul vibrator excita, incita si satisface timp de pana la 20 de minute, deoarece se freaca repetat de clitoris.

  vibrator penis erecție pierdută dimineața

  Intense Vibrations poate fi folosit pe tot corpul - pentru placere sporita exploreaza mangaind sfarcurile sanilor sau in jurul varfului penisului. Dispozitivele sunt fabricate din materiale sigure pentru organism, cu 1 motor cu impulsuri pentru senzatii profunde si puternice.

  vibrator penis prostatită și erecție matinală

  Silentios ca o vibrator penis pentru discretie maxima si placere neintrerupta. Este si impermeabil asa ca poate fi folosit in baie sau dus.

  vibrator penis dacă penisul s a rupt

  Durex are peste 80 de ani experienta in fabricarea prezervativelor. Asa ca nu este o surpriza ca marca Durex este lider mondial  in materie de prezervative. Calitatea Durex Durex depaseste standardele internationale de calitate, oferindu-ti incredere.

  vibrator penis fără erecție atunci când se utilizează o pompă de vid

  Am sporit cerintele pentru simbolul de calitate Durex pentru a fi siguri ca vom fi in continuare inaintea standardelor de reglementare.