Poze penis — 9000 oferte pe Joom

Penisul conic, Glandul penisului

Penisul este organul copulator al barbatului, dar si organ al mictiunii, deoarece contine si portiunea spongioasa a uretrei. Este situat median deasupra scrotului. Are o forma aproape cilindrica si este constituit din radacina si o parte libera.

Radacina ce constituie partea fixa a penisului, este situata profund in perineu si fixata de oasele bazinului prin ligamentul fundiform si ligamentul suspensor al penisului. Partea libera este formata din corpul penisului si gland.

Corpul de forma cilindrica, putin aplatizat, prezinta o fata superioara, cunoscuta sub denumirea de dorsul penisului, doua margini laterale rotunjite si o fata inferioara, pe suprafata careia, cind penisul este in erectie se observa o proeminenta longitudinala determinata de uretra. Corpul penisului este acoperit de piele fina si mobila. Glandul penisului este situat in extremitatea anterioara a partii libere a corpului. De forma aproximativ conica el prezinta o baza si un virf.

La virful conului se deschide uretra, prin orificiul extern al uretrei. Baza sa, coroana glandului, intrece circumferinta corpului penisului, mai ales dorsal. Intre baza si extremitatea corpului se delimiteaza penisul conic sant numit balano-preputial. Pielea de la nivelul corpului penisului se insera la baza glandului.

penisuri și deformări

Ea depaseste marginea libera a corpului, se reflecta si acopera glandul, fara a adera la el, realizind o duplicatie numita preput. Preputul are la exterior un aspect tegumentar, iar spre gland, de mucoasa, care la nivelul colului se continua cu mucoasa glandului. Preputul prezinta glande care produc smecma preputiala, lichid laptos de consistenta ferma, penisul conic mirositoare, datorita componentei de acizi organici.

Penisul alcatuit din tesut erectil special, este constituit din doi corpi cavernosi ai penisului si corpul spongios al uretrei, situat in santul dintre cei doi corpi cavernosi.

Acestia sunt inveliti de albugine, membrana bogata in fibre elastice.

dacă există o erecție  atunci cu cineva

Asezati pe partile laterale ale corpului penisului, corpii cavernosi ai penisului sunt formatiuni cilindrice, cu o lungime de cm, in repaos si cm in stare de erectie. Aparatul genital la barbatEi sunt legati de oasele bazinului prin ligamente scurte, insertii musculare, si ligamentul suspensor al penisului.

Interventia NU este dureroasa, iar la numai 3 zile activitatea sexuala poate fi reluata! Vom explica, pe intelesul tuturor, in ce consta aceasta operatie de marire a glandului, cum se face,  prin ce metode si alte informatii utile, dar si de ce Dr. Florin Juravle este medicul potivit pentru a realiza aceasta operatie! Glandul penisului mai mare - motiv de satisfactie sexuala crescuta!

Cei doi corpi cavernosi dorsali delimiteaza un sant in penisul conic este situata vena dorsala profunda a penisului. Pe marginile venei se gasesc arterele dorsale si nervii dorsali ai penisului. Din albuginee pornesc spre interior septuri conjunctive - trabeculele corpilor cavernosi- care delimiteaza spatii unde se gasesc vase de singe, asa-numitele cavernele corpilor cavernosi.

Penisul conic peniene patrund in corpii cavernosi ai penisului. Din arterele helicine pornesc capilarele, dind sinusoide largi care umplu cavernele corpilor cavernosi. Venele cavernoase din dreapta comunica cu cele din stinga prin anastomoze ce strabat septul penian. Intre teritoriul venos al celor doi corpi cavernosi si corpul spongios al uretrei, penisul conic exista legatura.

Mărirea glandului penian (vârful penisului)

Dimensiunile penisului in stare flasca, in ceea ce priveste partea sa libera sunt dupa unii autori la adult : cm iar in stare de erectie de circa 15cm.

La barbatul virstnic, lungimea penisului in stare flasca creste cu cm, din cauza pierderii tonicitatii musculare. Scrotul este o punga cutanata nepereche, mediana, in care se gasesc testiculii.

  1. Aparatul genital la barbat
  2. Pregătire pentru prelungirea erecției
  3. Marirea glandului penian | Dr. Florin Juravle - Chirurg Estetician
  4. Cauzele penisului flasc
  5. Erecția nu persistă
  6. Extensie Penis 20cm | terasaandreea.ro

Volumul si forma variaza dupa virsta. Structural scrotul este constituit di 7 tunici, fiind invelit la exterior de o piele subtire, elastica, pigmentata, incretita, cu peri lungi, rari si glande. Scrotul este impartit de septrul scrotului in doua burse, cite una pentru fiecare testicul.

Organele genitale interne Testiculele in numar de doua, sunt situate in bursele scrotal. Situatia testiculului in scrot este secundara, obtinuta prin coborirea sa din regiunea lombara. Aceasta situatie secundara explica faptul ca, pentru spermatogeneza este necesara o temperatura mai joasa decit temperatura corpului.

De forma ovoida, cu dimensiunile unei nuci, testiculul are cm lungime si cm penisul conic. Greutatea unui testicul fiind de g. Fiecare testicul este format din lobuli. In interiorul fiecarui lobul se gasesc tubi seminiferi contorti ce au rolul de a produce spermatozoizi prin procesul de spermatogeneza, in care celulele germinale primordiale masculine - spermatogoniile - se transforma in spermatozoizi.

Galerie foto

Acest proces este influentat negativ de nutritia deficitara in proteine, minerale si vitamine, abuzul de alcool, tutun, droguri, intoxicatii cu plumb, mercur si substante radioactive. Spermatozoizii participa la formarea lichidului spermatic, constituit din spermatozoizi, lichid cowperian si lichid prostatic. Intre tubii seminiferi contorti se gasesc celulele interstitiale Leydig raspunzatoare de secretia hormonala testiculara. Cei mai importanti hormoni secretati de testiculi sunt testosteronul, androstendionul, ermatice cuprind: epididimul, canalul deferent, veziculele seminale, canalele ejaculatoare si uretra.

Epididimul este un organ alungit, alcatuit din unirea canalelor aferente ale testiculului, care patrund in penisul conic epididimului, deschizindu-se in canalul epidimar si care constituie epididimul propriu-zis.

In epididim se produce lichid spermatic si in afara depozitarii spermatozoizilor, se produce si maturizarea terminala a lor. Spermatozoizii strabat epididimul in aproximativ 14 zile.

Account Options

Caile de eliminare sp Canalul deferent continua canalul epidimal, avind o lungime de cm, cu un diametru de mm. Incepind de la sfirsitul cozii epididimului, canalul deferent urmeaza un traect ascendent, trece prin canalul inghinal, patrunde in cavitatea pelviana si se indreapta spre fundul vezicii urinare.

La acest nivel, el prezinta o portiune mai dilatata, ampula canalului deferent, dupa care se continua cu un canal subtire ce se uneste cu colul veziculei seminale, formind canalul ejaculator. Veziculele seminale sunt doua rezervoare musculo-membranoase, in forma de para, care acumuleaza sperma in intervalul dintre ejaculatii. Ele au si un rol secretor, lichidul eliminat adaugindu-se la lichidul spermatic. Se mai numesc si glande veziculoase. Aceste vezicule au o lungime de aproximativ 5cm, latime penisul conic 1,5cm si un volum ce variaza intre cmc.

Canalele ejaculatorii sunt doua conducte prin care sperma este purtata spre uretra. Au o lungime de cm si un diametru de 4mm. Uretra la barbat este un conduct penisul conic care se elimina urina sau lichidul spermatic in timpul penisul conic.

înseamnă cum să ridici o erecție

In portiunea prostatica a uretrei, aproximativ la mijlocul peretelui posterior, se deschid canalele ejaculatoare, iar pe laturi canalele prostatice.

Glandele anexe Prostata este situata in bazin, inapoia simfizei pubiene, sub vezica urinara, inaintea rectului, inconjurind prima parte a uretrei. Prostata este alcatuita din lobi inconjurati de o capsula conjunctivo-musculara. Ea contine de glande mici penisul conic secreta lichidul prostatic care intra in penisul conic lichidului seminal.

Glandele bulbo-uretrale sunt doua glande tubulo-acinoase situate sub prostata, linga portiunea initiala a uretrei. Zonele erogene La barbat zonele erogene sunt situate la nivelul glandului, regiunea din jurul frenului, coroana glandului, bursele scrotale si partea posterioara, imediat vecina cu bursele scrotale.

cu o erecție  câți centimetri este un membru masculin

La acestea se mai adauga penisul conic, interiorul cavitatii bucale, limba, urechile, ochii.