Articole asemanatoare

Complimente penisului. Bărbaţii sunt mai preocupaţi de pierderea podoabei capilare decât de mărimea penisului

perfect penis -- penis enhancement

Vezi mai multe articole din categoria life-inedit Până să înceapă să chelească, bărbatul povesteşte cum era asemănat cu celebrul actor din Baywatch, David Hasselhoff, însă toate complimentele au încetat în momentul în care britanicul a început să-şi piardă părul. Stevenson mărturiseşte cum pierderea podoabei capilare l-a complimente penisului foarte mult la nivel emoţional şi astfel s-a hotărât să ajute bărbaţii care trec printr-o astfel de experienţă.

Britanicul a început să prezinte o emisiune la un post de radio alături de fondatorul unei asociaţiii americane pentru cei care suferă de pierderea podoabei capilare.

extinderea penisului medic recenzii

Bărbatul stimularea erecției bărbaților propus să înlăture stigmatul negativ asociat persoanelor care chelesc.

Aspectul care i-a atras atenţia britanicului au fost aşa-zisele produse împotriva căderii părului care au început să fie comercializate ca produse de îngrijire a complimente penisului.

cea mai rapidă erecție la bărbați

Prin această tactică de marketing, companiile nu mai scot în evidenţă pierderea podoabei capilare ca pe un element negativ, ci se concentrează pe aspectul de îngrijire.

Una dintre companiile care caută să îmbunătăţească relaţia cu clienţii prin maniera de promovare a produselor este brandul american, Hims care comercializează atât produse pentru disfuncţii erectile cât şi pastile care luptă împotriva căderii părului.

În Marea Britanie compania Hims s-a afiliat unei companii farmaceutice pentru a pune la dispoziţia doritorilor produse împotriva căderii părului.

erecție în jos

Conform reprezentanţilor companiei Hims, iniţiativa de a se lansa pe piaţa britanică a avut foarte mult succes, iar medicamentele împotriva căderii părului sunt vândute ca prescripţie lunară la preţul de 30 de lire. Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

streptocid penis

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!