Indian Herbal Spermotone 60x (Afrodisiac) - Preturi

Penis indian, Prezentare generală

Conținutul

  fetele lingând penisurile

  Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare! Producator: Indian Herbal Descriere: Spermotone este un produs natural special conceput pentru a reda si mentine sanatatea sexuala masculina si pentru a conferi un efect afrodiziac.

  dimensiunea penisului 30 cm

  Este recomandat in cazurile de scadere sau lipsa a libido-ului deoarece confera efervescenta sexuala si in acelasi timp permite mentinerea unui act membru erect și fără pe o perioada suficienta, contribuind astfel la satisfactia partenerei.

  Potenteaza calitatea spermei asigurand o buna fertilitate.

  ce să faci penisul a stat mult timp

  Amorseaza procesul de spermatogeneza, amplificand cantitatea de lichid seminal si odata cu aceasta a vigorii si energiei. Imbunatateste calitatea vietii sexuale, prin eliminarea neplacerilor provocate de ejacularea precoce sau imposibilitatea mentinerii erectiei.

  Şapte experţi în genitoplastie din Indore s-au lăudat că fiecare ar fi transformat între şi de fete în băieţi până acum, doar una fiind mai mare de 14 ani, vârsta legală de consimţământ pentru o astfel de operaţie. Costurile intervenţiei sunt relativ mici, de circa 2. Autorităţile indiene s-au sesizat în urma reacţiilor dure de pe site-urile de socializare, Comisia Naţională pentru Protejarea Drepturilor Copilului anunţând luni că a cerut guvernului să investigheze medicii şi spitalele incriminate de către un penis indian indian. În condiţiile în care nu există legi pentru a proteja drepturile copiilor atât de mici, practica ar putea avea ramificaţii sociale mai mari, spun experţii medico-legali. Copiii operaţi au, cel mai adesea, între unul şi cinci ani, iar procedura de transformare a unei fete într-un băiat se numeşte genitoplastie n.

  In cazul barbatilor penis indian se confrunta cu un fenomen de imbatranire prematura, Spermotone poate reversa procesul gratie efectului sau reintineritor. Spermotone este un produs lipsit de efecte secundare, spre deosebire de alte produse similare obtinute prin procese de sinteza.

  subcotarea penisului

  Ingrediente: Asparagus racemosus, Tribulus terrestris, Tacca aspera, Semecarpus anacardium, Plumbago zeylanica, Sesamum indicum, Zingiber officinale, Ficus religiosa, Capsicum annum Asparagus racemosus: ajuta la cresterea cantitatii de sperma, fiind de asemenea utila, alaturi de alte plante, in tratarea gonoreei cronice, a stricturii uretrale ingustarea anormala a canalului uretralprecum si a altor boli urinare.

  Tribulus terrestris: este o alternativa naturala pentru amplificarea nivelului de testosteron, precum si a hormonului de luteinizare LH.

  Testosteronul, pe langa rolul sau in cresterea masei musculare si eliminarea infertilitatii, are o influenta pozitiva asupra activitatii maduvei osoase.

  Tacca aspera: este folosita in Ayurveda mai ales pentru efectul ei tonic si afrodisiac. Semecarpus anacardium: este mentionata in tratatele traditionale ca fiind penis indian bun aphrodisiac, recomandat pentru tratarea debilitatii sexuale si a slabirii erectiei Sarngadhara Samhita.

  există o erecție dar apoi cade

  Plumbago zeylanica: pe langa alte proprietati curative este recomandata si pentru efectul sau de purificare a spermei. Sesamum indicum: ocupa un loc de frunte printre plantele indiene, datorita actiunii sale reintineritoare si de mentinere a tineretii, precum si de crestere a rezistentei si vigorii organismului.

  ce îmbunătățește erecția

  Zingiber officinale: un afrodisiac stimulent cu rolul de a pune in efervescenta potentialul sexual.