ŞTIRILE ZILEI

Mușcătura penisului. Posibile cauze ale durerii penisului (cele mai frecvente cauze ale durerilor de penis)

Experiment dureros de dragul stiintei.

  1. Durere a penisului | ROmedic
  2. Erecție și gimnastică pentru îmbunătățirea acesteia
  3. Autor: Teodorescu Mihai Durerea penisului poate fi resimțită în interiorul sau exteriorul organului genital, poate varia în funcție de starea de sănătate sau de boala care o provoacă și poate fi însoțită de alte simptome.
  4. Ca să-l parafrazez pe Wilde: dacă te pișcă un păianjen de penis, e ghinion.

Barbatul care s-a lasat intepat de albine in penis a descris experienta traita Autor: Stirileprotv Un grup de cercetatori mușcătura penisului ales sa analizeze modul in care corpul uman reactioneaza la durere intr-un mod inedit.

Un doctorand de la Universitatea Cornell, din New York, a ales sa mușcătura penisului lase intepat de albine in zona genitala masculina. Michael, unul dintre initiatorii cercetarii, a studiat comportamentul albinelor la Colegiul United World Atlantic, din apropierea orasului Cardiff.

Mai nou, a decis sa afle modul in care durerea provocata de intepatura de albina difera in functie de zona corpului.

mușcătura penisului erecție cu hiv

Scopul experimentului a fost acela de a determina gradul de durere diferit al aceleasi intepaturi, scrie independent.

Pentru a determina cea mai dureroasa intepatura, Michael s-a lasat prada albinelor de 25 de ori, in zone diferite de pe corp, evaluand durerea pe o scara de la zero la zece. De dragul cercetarii, barbatul nu s-a intepat doar o data, ci a repetat procesul de trei ori, pentru fiecare zona in parte.

mușcătura penisului ceea ce este considerat un penis mic

Chiar daca pe termen lung, necesitatea studiului pare nesemnificativa, rezultatele sunt de-a dreptul controversate. Desi a fost intepat in cele mai sensibile zone ale corpului, rezultatul final a fost contrar asteptarilor.

mușcătura penisului bărbați cu diferite penisuri

Cu siguranta nu este o placere sa fii intepat in acea zona de jos. Este dureros.

Top citite acum

Dar sa fii intepat in nas este o experienta a intregului organism. Stranuti, respiri mai greu si iti curge nasul in continuu.

Citește și Un portughez promoveaza in Romania terapia cu venin de albine. Afectiunile tratate cu o intepatura Contrar asteptarilor, se pare ca cele mai delicate zone ale corpului nu reactioneaza la fel de puternic in comparatie cu alte zone mult mai expuse, unde pielea este mai putin sensibila.

Cauze posibile

Chiar daca intepatura in testicule a fost una dureroasa, fiind desemnata a patra cea mai dureroasa zona, avand un scor de 7. Intepatura in penis a fost cu putin mai dureroasa, fiind clasata cu o durere de 7.

mușcătura penisului erecție proastă de 30 de ani

Intr-adevar dureroasa este intepatura in nas, catalogata cu un punctaj de 9. Printre cele mai putin dureroase locuri unde poti fi intepat mușcătura penisului albine sunt capul, partea superioara a mainii si degetul mijlociu.

mușcătura penisului penis azeri

Studiul, care a aparut in publicatia de specialitate PeerJ, a demonstrat ca daca unele zone ale corpului sunt sensibile la atingere, nu trebuie sa fie sensibile si la durere. Cu toate acestea, modul in care durerea este suportata si evaluata difera de la o persoana la alta, harta locurilor sensibile la intepatura de albina nefiind una general valabila. Chiar daca pe lista lui de incercari se afla si ochiul, la sfatul medicilor, Michael a renuntat la o intepatura in aceasta zona, intrucat risca sa isi piarda vederea.

mușcătura penisului experimente penis