Sfarcuri erecte

Mamelonul penisului. Sfarcuri erecte — 114 oferte pe Joom

Conținutul

  mamelonul penisului

  Revista Galenus Umflare si intarire a unor organe sau tesuturi penis, clitoris, mamelonul sanului. Erectia este adesea declansata de o stimulare sexuala, sau — in cazul mameloanelor — si de catre frig.

  mamelonul penisului

  Mecanismul erectiei peniene este de origine musculara: excitarea nervilor erectori ai maduvei spinarii provoaca o dilatatie a arterelor penisului, care antreneaza un aflux de sange in corpii cavernosi penieni. Atata vreme cat dureaza erectia, sangele este retinut in acesti corpi cavernosi, deveniti turgescenti printr-un mecanism de vasoconstrictie venoasa inca prost elucidat.

  mamelonul penisului

  Flaciditatea, sau oprirea erectiei, reapare atunci cand sangele retinut in corpii cavernosi se reintoarce in circulatia venoasa generala. Impotenta se caracterizeaza prin incapacitatea de a obtine sau a pastra o erectie suficienta; cand impotenta este totala, raporturile sexuale sunt imposibile.

  Caută un termen medical Caută Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

  mamelonul penisului

  Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

  mamelonul penisului

  Please leave mamelonul penisului field empty. Sunt de acord cu politica de confidentialitate Articole recomandate.