Pregătește-te pentru o frenulotomie și apoi recupera

Frenulotomie penis

FRENULOPLASTY / SHORT FRENULUM / Stitchless Frenuloplasty surgery in Bangalore. Call+91- 8197516666

Scarring de țesut la locul chirurgical Reacții alergice posibile la anestezicele utilizate Re-creșterea frenulului corectat după procedura care determină reapariția problemei inițiale 2 Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă este necesară intervenția chirurgicală. Acest tip de problemă este, de obicei, recunoscut la naștere, iar intervenția chirurgicală corectivă se face de obicei la sugari și copii mici. Medicul dumneavoastră poate discuta alte opțiuni cu dumneavoastră dacă sunt disponibile.

În unele situații chirurgia este practic obligatorie. În cazul în care frenul este scurt și gros, păstrând vârful limbii pe podeaua gurii, o intervenție chirurgicală este singura opțiune pentru îmbunătățirea libertății de limbă, astfel încât să poată mișca în mod normal. Conditia afecteaza capacitatea copilului sau copil mic să mănânce, să bea din sticla sau suge piept pentru a vorbi în mod frenulotomie penis, să înghită și chiar probleme în dezvoltarea normală a dinților și a gingiilor provocat.

Alte probleme pot fi dificultăți în menținerea unei bune igiene orale, a diferitelor activități care implică utilizarea limbii, cum ar fi îngrijirea înghețatei și jocul diverselor tipuri de instrumente muzicale. Dacă copilul dvs.

Materialele plastice ale frenulului penisului

Pentru sugari și copii mai mari de trei luni, majoritatea medicilor recomandă anestezie generală. Deoarece procedura durează doar câteva minute, anestezia la copii poate fi potrivită printr-o metodă numită sedare IV. Chirurgul dvs. Ambele metode, anestezia generală și sedarea IV sunt asociate cu instrucțiuni specifice care trebuie începute cu cel puțin opt ore înainte de începerea procedurii și adesea începând cu o noapte înainte.

Frenulotomie penis instrucțiunile date de medicul dumneavoastră. Principala instrucțiune se referă la restricția privind frenulotomie penis și aportul de lichide, care de obicei începe la miezul nopții, cu o noapte înainte de operația programată. Procedura durează de obicei mai puțin de 15 minute. În funcție de gravitatea procedurii, frenulotomie penis fi necesare cusături.

  • Dr Marron Clinics
  • Frenulotomie: tehnică, consecințe, complicații Competent despre sănătate pe iLive
  • Aveți grijă după procedură Termenul "frenulotomie" se referă la orice operație în care tensiunea din căpăstru este relaxată chirurgical.
  • Erecție la bărbați după 58 de ani

Partea 3 Apariți numirea dvs. Odată ce ajunge la spital sau o intervenție chirurgicală centru, vi se va cere, probabil, în plus față de formele cu privire la protocolul frenulotomie penis de spital pentru a semna unele forme pe care le confirma că înțelegeți procedura și sunt de acord să-l efectuat.

Fibrele de frenulomatomie

Veți fi întrebat despre unele probleme generale de sănătate, inclusiv când ați mâncat sau ați băut ultima dată. Frenulotomie penis asemenea, vi se vor pune întrebări despre medicamentele pe care le-ați luat în ultimele 24 de ore și, eventual, consumul recent de tutun și alcool.

Vi se va da un anumit tip de cămașă spital pentru a purta. Vi se va cere să vă îndepărtați hainele. Odată ce sunteți îmbrăcați în mod corespunzător, vi se va cere să vă așezați pe un targă sau cărucior. Veți fi dus acum într-o zonă din fața sălii de operații. Intrarea intravenoasă IV va fi plasată în acest moment și medicamentele vor fi administrate prin acest acces IV pentru a vă ajuta să vă relaxați și să adormiți.

Timpul real de intervenție chirurgicală este între 15 și 45 de minute în cele mai multe cazuri de frenulotomie penisului și de obicei mai puțin de 15 minute în frenulotomia orală.

Te vei trezi în camera de recuperare. Temperatura, tensiunea arterială, respirația și site-ul chirurgical vor fi verificate de o asistentă medicală. Mulți oameni se simt grea după un frenulotomie penis general.

creșterea celulelor penisului penis la erecție

Dacă este cazul, spuneți asistentei medicale și vi se va da un medicament liniștitor. Pe măsură ce deveniți mai atent, puteți suferi dureri ușoare. Să-i spună asistenta și vei primi un medicament pentru durere. De îndată ce vă simțiți destul de bine, puteți începe să beți mici bălți de apă. Când sunteți aproape complet treaz, ați putea mânca ceva ușor și beți în mod normal.

Majoritatea oamenilor se întorc acasă în aceeași zi a intervenției chirurgicale. În unele cazuri, șederea peste noapte poate fi cea mai sigură opțiune.

inel de reducere a penisului ce dimensiune prefera fetele penisul

Chirurgul tău va lua această decizie. Odată ce sunteți treaz și treaz de la anestezie, puteți mânca și beți fără să vă simțiți rău, rana nu sângerează și urina este normală, puteți pleca acasă.

Web Disponible

Este posibil să nu primiți permisiunea de a părăsi unitatea, dacă nu există cineva care să vă poată conduce. Deoarece sunteți ușor afectați de reziduurile anestezice din corpul dumneavoastră, nu este sigur să conduceți un vehicul în mișcare.

Nu trebuie să conduceți timp de cel puțin 24 de ore după operație sau până când chirurgul dumneavoastră vă dă voie frenulotomie penis faceți acest lucru. Partea 4 1 Ai grija pentru complicatii. Informați medicul dacă aveți sângerări persistente sau semne de infecție. Controlează-ți rana în fiecare zi. Adresați-vă medicului dumneavoastră frenulotomie penis secreția de pe răn are un miros sau zona este umflată și roșie.

Frenul plastic preputului penisului frenul

Puteți dezvolta o infecție. Lăsați-i pe chirurgul tău să știe dacă ai probleme în a lăsa urina afară. Este normal ca rana chirurgicală să fie sângerată sau umedă pentru câteva zile după procedură. Cantitatea de sânge sau de descărcare de gestiune este minimă, dar evidentă. În primele câteva zile după operație, este posibil să aveți mici pete pe sânge sau îmbrăcăminte. Deși nu este necesară pansamentul pentru rană, puteți folosi un pansament mic la discreția dvs.

Un pansament mic, cum ar fi un tampon de tifon de 10 cm x 10 cm, poate fi atașat în mod liber la zona plăgii cu bandă pentru a absorbi sângele sau secreția de plagă. Spuneți-i medicului dacă sângele este activ. Un adult ar trebui să fie întotdeauna cu dvs. Nu închideți ușile în camere private personale, cum ar fi ușa spre baie sau dormitor, în primele zile de recuperare. Persoana care este cu dvs.

penisul meu crește dar moale după prima ejaculare  erecția dispare

Se odihnește acasă. Înclinați-vă într-un scaun confortabil sau dormiți în pat în timpul zilei. Dacă vă simțiți aproape leșin sau amețit, ar trebui să vă culcați. Nu încercați să fiți fizic activi sau să folosiți orice tip de mașină sau echipament greu în primele zile după operație. S-ar putea să dureze două-trei zile ca să simțiți că nivelul dvs.

Beți o mulțime de fluide, dar evitați să consumați băuturi cu cantități mari de cafeină, cum ar fi ceaiul sau cafeaua. Consum frenulotomie penis este permis.

Mâncați o masă ușoară în primul rând. În primele câteva zile, stați pe supă, mâncăruri mici și sandvișuri. Evitați să mâncați alimente grase, picante sau grea, deoarece vă puteți simți greață. Nu frenulotomie penis băuturi alcoolice timp de cel puțin 24 de ore după operație. Dacă simțiți durere sau disconfort, puteți să luați medicamente acetaminofen sau medicamente prescrise de medicul dumneavoastră. Luați numai medicamente recomandate de medicul dumneavoastră.

Respectați întotdeauna instrucțiunile de pe etichetă sau descrierea ambalajului. Nu luați mai mult decât v-ați recomandat sau ați prescris. Dacă sunt vizibile cusături, nu le trageți și nu le tăiați. Adresați-vă medicului dumneavoastră despre tipul de cusături utilizate în timpul procedurii. Majoritatea frenulotomie penis din acest tip de intervenție chirurgicală sunt rezolvate și sunt absorbite de corpul dumneavoastră în decurs de trei săptămâni.

Unii chirurgi pot lucra în continuare cu acele cusături care trebuie îndepărtate de un medic. Tipul de cusături care sunt utilizate poate necesita, de asemenea, să așteptați câteva zile pentru baie sau duș.

Plasticitatea preputului și a frenulului penisului

Adresați-vă chirurgului atunci când vă puteți întoarce la obiceiurile obișnuite de îmbăiere sau duș. Purtați îmbrăcăminte care nu se potrivesc pentru a preveni frecare la locul rănii și pentru a provoca iritații. Medicul vă va spune cât timp trebuie să evitați activitatea sexuală.

Majoritatea chirurgilor recomandă abținerea de la activitatea sexuală pe o perioadă de trei până la șase săptămâni, în funcție de amploarea procedurii. Dacă vă treziți cu o erecție, încercați să vă ridicați. Du-te la baie sau de mers pe jos pentru câteva minute pentru a preveni erecția de a continua.

Nu vă atingeți zona genitală în primele 48 de ore după procedură, cu excepția dușului - dacă este permis - și urinării. Vă puteți întoarce la lucru imediat ce vă simțiți capabil să faceți acest lucru. Majoritatea bărbaților se pot întoarce la muncă după câteva zile. Unele proceduri mai complicate pot necesita un timp de recuperare mai lung, posibil cu frenulotomie penis durată de până la două săptămâni. Oferiți-vă câteva zile pentru a deveni mai dinamică și mai mult ca dumneavoastră.

Este nevoie de timp pentru ca efectele ulterioare ale anesteziei să scadă. Puteți începe să vă întoarceți la programul dvs. Evitați activitățile care vă irită penisul sau îl presați pentru o lungă perioadă de timp.

Pregătește-te pentru o frenulotomie și apoi recupera

De exemplu, nu ar trebui să începeți din nou ciclismul în primele două săptămâni. Frenulotomie penis medicului dumneavoastră pentru a relua anumite sporturi care necesită atașament ferm în zona inghinală sau care poate irita penisul. Medicul vă va ghida în reluarea sportului. După ce așteptați o perioadă rezonabilă de timp înainte de a începe activitățile sexuale, experiența trebuie să fie nedureroasă.