You are here

Erecție armăsar

de ce bărbații pot avea un penis mic boli genitale pe penis

Vulva în stare relaxată stânga și vulva în stare excitată, alături de clitoris Procesul de erecție a clitorisului este omolog cu cel al penisului. Partea vizibilă a clitorisului, glandul clitoridian, este amplasată la joncțiunea anterioară a labiilor mici buzele interioareîn fața de meatul urinar.

dacă nu există erecție matinală aceasta este impotență mări penis penis

Glandul este înconjurat de ramificări tegumentare ale labiilor mici: prepuț și frâul clitoridian. Spre deosebire de penis, după finalizarea raportului sexual și atingerea orgasmuluierecția clitoridiană continuă făcând posibilă practicarea orgasmului multiplu.

cele mai bune modalități de a vă mări penisul probleme de erectie la 60 de ani

Sus: Mamelon și areolă mamară feminine în stare relaxată. Jos: Mamelon erect și areolă mamară feminine cutată erecție armăsar urmare a excitației Articol principal: Mamelon.

erecție legați bilele a pierdut o erecție cum să o refaci

Mecanismul erecție mamelonului diferă de cea a organelor erectile. Spre deosebire de clitoris și penis, erecția mamelonului este determinată de contracția fibrelor musculare areolare netede radiare și circulare.

Armasar semigreu romanesc proprietar Dumitru Colibaba -Satu Mare /Bucovina

Din punct de vedre fiziologic, erecția mamelonul este provocat de alte mecanisme comparativ cu turgescența corpilor cavernoși ai penisului și clitorisului. Erecția mamelonului e cauzată de contracția musculaturii areolo-mamelonare, pe când erecția corpilor cavernoși feminin și masculini apare prin vasocongestia venelor și acumularea sângelui în cavernele clitorisului și, respectiv, penisului.

Atingerea sau sărutul mamelonului induce turgescența acestuia și formarea cutelor pe suprafața areolară a sânilor.

Uneori, o problemă gravă poate fi evitată prin trucuri relativ simple.