​Beneficiile științifice și personale ale abstinenței de la masturbare

Emasculează penisul

Tweet Snap Odată am convins un fost iubit să mi-o tragă în cur cu un strap-on.

Articol principal: Penectomie Unii bărbați au amputări ale penisuluicunoscute sub numele de penectomiidin motive medicale.

Eram împreună de trei ani, sexul devenise oarecum plictisitor - știți și voi cum e. În orice caz, am căutat cu ambiție și am ales unul super drăgălaș și violet care se potrivea foarte bine cu ochii mei.

o erecție rară dimineața

Dar fătălăul a dat înapoi în ultima clipă, spunând că activitatea l-ar fi emasculat. Am fost terminată.

determina gradul de erectie

De la acea mare dezamăgire, am rămas cu o invidie de penis imensă. Nu versiunea freudiană cu ură de sine, în care fetele vor să le fure pula tatălui ca să le-o tragă mamei lor, ci o curiozitate intensă de a ști cum e să ai între picioare un mădular care se bălăngăne. Se pare că se mai întâmplă și miracole, pentru că într-o zi însorită de acum câteva luni, editorul meu de aici de la VICE m-a întrebat dacă pot participa la un photoshooting.

un bărbat nu are erecție dimineața

Auzisem zvonuri despre ritualuri de inițiere în timpul cărora internii trebuie să bea fluide interne, așa că am ezitat inițial. Trebuie doar să pretinzi că ai penis și să pozezi pentru diverse tehnici de ascundere a lui prezentate de un transsexual emasculează penisul.

Tweet Snap Castitatea nu e un concept străin pentru mine. Am fost de mai multe ori într-o relație în care eu și partenera ne privam unul pe altul de sex. Cel mai mult am rezistat trei săptămâni fără sex și fără masturbare — și deci, fără orgasme. Am terminat toate treburile, am terminat proiecte personale pe care le amânam de nu știu când, am făcut curat în casă. Mi-am dat seama că o perioadă prelungită de abstinență totală poate fi mult mai bună pentru trup, minte și suflet decât mi-aș fi închipuit.

După ce a terminat, un fotograf drăguț și din păcate aparent gay a început facă fotografii una după alta, în timp ce încercam să rezist dorinței de a izbi noile mele organe genitale de orice lucru sau față care îmi ieșea în cale. Deodată am înțeles tendința puternică a penisului spre ilaritate.

starea calmă a penisului este

Era distractiv pur și simplu să-l bălăngăni prin cameră. Totuși, era ciudat să-l porți — mă gâdila și îmi provoca mâncărimi.

Disfuncția erectilă severă – Implant de penis

Toată regiunea pelviană părea grea și intruzivă și n-am putut să nu mă îngrijorez că chestiile alea îmi făceau curul să pară mai mare. Destul de curând cârnatul a început să transpire și m-am trezit cu o mizerie unsuroasă în chiloți.

există erecții nocturne și nu în timpul zilei

Concluzie: E amuzant să te joci cu penisul, mai ales dacă îl folosești ca să pocnești pe cineva când se așteaptă mai puțin. Dar penisurile sunt ciudate și grele, așa că te fac să te simți grasă. Mai și secretă chestii ciudate în momente neașteptate, ceea ce e total inconfortabil, pentru că nu există tampoane pentru pulă.

faceți vă singur mărirea penisului acasă

Desigur, înțeleg că au emasculează penisul cu totul altă dimensiune în timpul sexului, dar dacă e vorba de confort și estetică, aleg oricând păsărica.